Yakın zamanda Gönderiler




 

Flaş Haber

Zakir Kaya: Cumhuriyetin 100. Yılı ve Ağrı'nın Kuruluş Yıldönümü Ödül Töreni: Bir Değerlendirme ve Teşekkür Mektubu

 Cumhuriyetin 100. Yılı ve Ağrı'nın Kuruluş Yıldönümü Ödül Töreni: Bir Değerlendirme ve Teşekkür Mektubu

Giriş


Ülkemizin önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetin 100. yılı ile Ağrı'nın kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla düzenlediğimiz ödül töreni, büyük bir başarı ve coşkuyla gerçekleşmiştir. Bu özel etkinliğin yanı sıra dünya sanatını da kucaklayarak, kültürel bir zenginlik oluşturmayı hedefledik. Bu mektup, törenimize katkı sunan ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimizi iletmek için kaleme alınmıştır.

Törende Alınan Ödüller

Öncelikle, törenimizde 25 kişi ve kuruluşa verilen Kaya Haber Ajansı (KHA) Ödüllerini almayı hak eden herkesi tebrik etmek isterim. Bu ödüller, üstün başarı ve katkıları için layık görülmüştür. Ayrıca, pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl törene katılamayan Oscar sahiplerine de ödüllerini takdim etmekten büyük bir memnuniyet duyduk.

Teşekkürlerimizi Sunmak İstediğim İsimler

Törenimizin başarısında emeği geçen herkesi anmak isterim. Özellikle, sunumlarıyla etkinliğimize değer katan Prof. Dr. Harun, Raşit Uysal, Emel Barut ve Sona İsmayilova'ya teşekkürlerimi iletmek isterim. Ayrıca, Türkiye'nin dört bir yanından ve uluslararası arenadan katılım gösteren konuklarımıza, MyPark Otel çalışanlarına, protokol ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve medya mensuplarına da minnettarlığımı belirtmek isterim.

Sonuç

Son olarak, törende yer alarak bizi yalnız bırakmayan aileme, dostlarıma ve destekçilerime en içten teşekkürlerimi sunarım. Bu özel etkinlik, birlikte geçirdiğimiz unutulmaz bir gün oldu ve sizin desteğinizle gerçekleşti. Bir araştırmacı gazeteci olarak, bu anlamlı etkinliğin başarısına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duydum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Zakir Kaya

Hiç yorum yok